Sport og aktiviteter

  • Aktiviteter & sportsgrene

Sport og aktiviteter i Sdr. Felding Hallen

Dyrk mange indendørs sportsgrene i Det Legende Hus i Sdr. Felding. Efter haludvidelsen favner hallen ikke blot de traditionelle sportsgrene som fodbold, håndbold, badminton og volleyball. Der er nu også både gymnastik og spring - squash og yoga.

Der er også mere plads til hyggeligt samvær i Sdr. Felding Hallens Café, mens man kigger på de udøvende aktive. Ikke blot de voksne kan hygge sig i café-området, men børnene kan også aktivt lege her.

Perfekt indrammet af aktivitetsbanen

Man kan bevæge sig rundt på aktivitetsbane, mens man kigger på - eller hvis man bare trænger til at røre sig lidt. Der er også nemmere mulighed at afholde gymnastikopvisninger, større stævner og arrangementer med både multisal, spejlsal og kultursalen i tillæg til selve hallen.

Udendørs aktiviteter ved Sdr. Felding Hallen

Man kan også boltre sig i de udendørs aktiviteter, hvis man har et parkour-gen gemt i sig - eller hvis man i det hele taget blot kan lide at udfordre sig selv og andre i den friske luft.

Herudover er der små hop til skateboard, cykler og rulleskøjter. Der er også mulighed for at spille basketball ved en basketkurv.